FacebookTwitterYouTube
HomeCampeonato de CatalunyaLiga de inviernoCampeonato de menoresForoMultimedia

La FederaciónBlogVolei Playa Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol Árbitros

Noticias /
General

El vòlei platja present al 8è Forum Olímpic

15/10/2019

El vòlei platja present al 8è Forum Olímpic


Des d‘aquest matí es celebra a l’auditori del Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch el 8è Fòrum Olímpic que debat sobre ‘l’impacte dels Esports i les disciplines emergents en un món global’. La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, participarà aquesta tarda a l’acte realitzant una conferencia sobre ‘els nous esdeveniments esportius, els World Beach Games i els esports de platja’.

El Fòrum Olímpic és una activitat organitzada des de la Fundació Barcelona Olímpica pensada com a lloc de trobada i debat a l’entorn d’un tema vinculat amb l’àmbit de la gestió i la pràctica esportiva. En aquesta tretzena edició, el Fòrum Olímpic abordarà els temes dels esports emergents i del seu impacte sobre la celebració de grans esdeveniments, la modificació d’esports i disciplines o la concepció de què podem considerar un esport.

L’objectiu d’aquesta activitat, dirigida als professionals de l’educació física, gestors d’entitats esportives, clubs i federacions, és conèixer quina és la posició del Comitè Olímpic Internacional respecte els canvis en les disciplines esportives, així com, aportar elements i estratègies que s’estan utilitzant per adaptar els esports i les noves disciplines a nous entorns.

Així, Maribel Zamora, parlarà de com una federació esportiva s’adapta als nous esports emergents i els fan més accessibles a la gran massa de practicants posant el vòlei platja com exemple. A més, ho farà amb el marc de fons dels World Beach Games que s’estan celebrant a Doha en aquests moments, i on hi ha la disciplina esportiva de vòlei platja 4x4.

L’acte, que s’ha iniciat aquest matí amb la conferència inaugural a càrrec del director d’Esports del Comitè Olímpic Internacional, Kit McConnell, sobre els ‘reptes olímpics de futur, la renovació del programa esportiu’, comptarà amb diverses conferències, presentacions i taules rodones que giraran entorn, sobretot, de les noves disciplines esportives. Les jornades finalitzaran demà, dimecres, al migdia.

 


<< Volver


Patrocinadores de la Federación Catalana de Voleibol


· VICHY CATALAN VOLEI TOUR
· NOTICIAS
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· OPEN FCVB
· LIGA DE INVIERNO
· CAMPEONATO DE MENORES
· FORO
· MULTIMEDIA
· LA FEDERACIÓN
· ENTRENADORES
· VOLEI PLAYA
· ÁRBITROS
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 932684177 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material