FacebookTwitterYouTube
HomeCampeonato de CatalunyaLiga de inviernoCampeonato de menoresForoMultimedia

La FederaciónBlogVolei Playa Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol Árbitros

Noticias /
General

Gran paper dels àrbitres catalans de voleibol i vòlei platja als Jocs del Mediterrani

Gran paper dels àrbitres catalans de voleibol i vòlei platja als Jocs del Mediterrani

04/07/2018

Gran paper dels àrbitres catalans de voleibol i vòlei platja als Jocs del Mediterrani


Un total de 16 àrbitres del col·legi català han participat a les diferents proves de vòlei platja i voleibol que s’han disputat als Jocs del Mediterrani que van finalitzar aquest passat diumenge a Tarragona. Una tasca que han desenvolupat amb excel·lència i que ha rebut la felicitació per part de la Real Federación Española de Voleibol i del Comitè Tècnic d’Arbitratge català.

David Fernández, Mireia Carreño, Daniel Sarrión, Albert Elvira, Eva d’Acuña, Esperanza García, Laura Puertolas, Daniel Gonçalves i Víctor García, són els 9 col·legiats que han participat a la competició de pista que s’ha celebrat al Tarraco Arena Plaza. Entre les funcions que han realitzat destaquen la de Daniel Sarrión, que va exercir de coordinador arbitral, la d’Albert Elvira, que va fer d’anotador; i d’Acuña, Puértolas, Gonçalves i García que van fer d’anotadors.

Paper destacat va tenir l’àrbitre català David Fernández, designat pel Comité Olímpic Espanyol, que va ser designat en diversos partits, tant d’àrbitre principal com de segon, durant la fase de grups de la competició. Se’l va poder veure, per exemple, en partits de categoria masculina com el Tunísia – Albània (3-0) o a l’Itàlia – Xipre (3-0), en categoria femenina. Altres partits destacats on va participar Fernández van ser la semifinal masculina entre Itàlia i Egipte que va acabar amb un 3-0, on va fer ser l’àrbitre principal, i la final femenina entre Croàcia i Grècia, que van guanyar les croates per 3-1, on va fer de segon.

A la competició de vòlei platja hi van participar 7 àrbitres més del col·legi català que van estar presents a les instal·lacions de vòlei platja situades a la platja de l’Arrabassada. Aquests són Vanessa Gilabert, que va fer les funcions de coordinadora arbitral; Carles Solà, Lorena Ibars i Maria Massip, que van exercir de jutges de línia; i Oriol Martínez, Idoia Just i Flavio Danilas, que van ser anotadors. Destacar també a Mireia Carreño, que va ser designada com Assitent del Delegat Arbitral, a la competició de voleibol, i Referee Delegate a la competició de platja.

Els àrbitres catalans van poder gaudir d’una gran experiència en una competició internacional amb col·legiats provinents dels diferents països participants als Jocs del Mediterrani. Un paper que van desenvolupar no només amb excel·lència i compromís, sinó que amb un grau d’implicació afegit per les mancances d’organització viscudes durant la celebració de l’esdeveniment. Uns factors que han fet que hagin rebut l’agraïment a l’esforç i al treball ben fet per part de la Real Federación Española de Voleibol i de l Comitè Tècnic d’Arbitratge català.


<< Volver


Patrocinadores de la Federación Catalana de Voleibol


· VICHY CATALAN VOLEI TOUR
· NOTICIAS
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· OPEN FCVB
· LIGA DE INVIERNO
· CAMPEONATO DE MENORES
· FORO
· MULTIMEDIA
· LA FEDERACIÓN
· ENTRENADORES
· VOLEI PLAYA
· ÁRBITROS
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 932684177 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material