FacebookTwitterYouTube
HomeCampionat de CatalunyaOPEN FCVBLliga d'hivernCampionat de menorsForumMultimèdia

La FederacióBlogVolei Platja Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol Àrbitres

2016 2017Open FCVB
VOLEI PLATJA


OPEN FCVB

Destinat

L'OPEN FCVB es una competició destinada a Jugadors sense llicència federativa que participa, participants que no accedeixin per rànquing al VICHY, equips eliminats a la fase prèvia del dissabte matí del VICHY i en definitiva oberta a tothom.

L'OPEN FCVB també inclou la competició 2X2 mixta que es una competició que no disposa de Campionat Oficial.

Sistema de competició

  • Dissabtes: Tots els dissabtes a les 10 del matí s’iniciarà l’OPEN FCVb. A la fase del matí els equips s’inclouran en grups de mínim 4. Els millors d’aquesta fase lluitaran per el títol de Campió de l’OPEN FCVB juntament amb els equips que no superin la fase prèvia del Vichy. Els equips que no arribin aquesta Fase jugaran també una fase amateur per la tarda del dissabte. L’OPEN FCVB de dissabte inclou les categories masculina i femenina i el campió es determina el mateix dissabte.
  • Diumenges: La seva versió 2x2 mixte de l’OPEN FCVB es disputa en els diumenges. Donarà inici a les 10 pel matí disputant-se una primera fase de grups de mínim 4 equips per posteriorment disputar creuaments directes per decidir els Campions.

Preus

Competir a la categoria OPEN FCVB masculí, femení o mixte té un cost de 15 €.

Els participants amb llicència no tindran cap cost afegit, els participants sense llicència hauran d'adquirir la llicència de dia que té un cost de 2,00€ i dona cobertura d'accident esportiu per tot el cap de setmana.

Competir a la categoria OPEN FCVB 4x4 té un cost de 50 € per equip.

Aquest preu per equip inclou la inscripció + assegurança de tots els membres de l'equip (entre 4 i 6 jugadors/es), incloent-hi fruita, esmorzar, samarreta i tots els detalls que tenen els participants del Open FCVB masculí o femení i els del Vichy Catalan Volei Tour.

Seus

El proper OPEN FCVB se disputarà a Torredembarra, a la Platja de la Paella:

 

 
Patrocinadors de la Federació Catalana de Voleibol


· VICHY CATALAN VOLEI TOUR
· NOTÍCIES
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· OPEN FCVB
· LLIGA D'HIVERN
· CAMPIONAT DE MENORS
· FORUM
· MULTIMÈDIA
· LA FEDERACIÓ
· ENTRENADORS
· VOLEI PLATJA
· ÀRBITRES
· AFICIONATS ALS VOLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
· INSCRIPCIÓ ESTADES D´ESTIU I CAMPUS DE TECNIFICACIÓ 2017
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 932684177 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material